Az #énjövőm workshop a Coca-Cola HBC Magyarország ifjúság-fejlesztési programjának része, amely a CEIPES Hungary Egyesület, azaz az Ifjúsági Karrier Központ szervezésében valósul meg a Coca-Cola HBC Magyarország támogatásával.

 

enjovom logo

Miről szól a képzés?


Arról, hogyan ismerd meg és fejleszd tovább önmagad, hogyan szerezd meg álmaid állását, hogyan építs kapcsolatokat és hogyan legyél eredményes a munkában. Minden olyan alapvető készséget megszerezhetsz, amit az iskolában nem tanítottak, de elengedhetetlen ahhoz, hogy megvalósítsd az elképzeléseidet, elérd a céljaidat és sikeres legyél a munkaerőpiacon.

 

Kinek szól a képzés?

Minden olyan, 18 és 30 év közötti fiatalnak, aki nem találja útját a munka világába, több alkalommal sikertelenül próbált elhelyezkedni vagy még nem tudja pontosan, mivel szeretne foglalkozni.
• Frissdiplomás vagy, tele energiával, szenvedéllyel és nagy tervekkel?
• Vagy nem vettek fel az egyetemre és az érettségi óta nem tudod, mihez kezdj magaddal?
• Esetleg fiatal anyuka vagy, aki készen áll arra, hogy újra visszatérjen a munka világába? Nálunk biztosan megkapod a kezdő löketet!
• De ha szakirányú végzettséged birtokában szeretnéd javítani a munkaerő-piaci esélyeidet vagy hátrányos helyzetből indulsz, mi akkor is tudunk segíteni!

 

Miért jó ez neked?

Azért, mert nálunk valódi tapasztalatokat szerezhetsz, amiket a gyakorlatban is tudsz hasznosítani. Első lépésként jobban megismerheted önmagadat és tisztába kerülhetsz az értékeiddel. Segítségünkkel körvonalazhatod, hogy mi érdekel igazán és saját célokat tűzhetsz ki magad elé. Elsajátíthatod, hogyan kell szakmai kapcsolatokat kiépíteni és hogyan lehet ezeket a saját magad javára fordítani. Végül azt is megtanulhatod, miképpen kezeld a visszajelzéseket, milyen trükkökkel nyűgözz le mindenkit egy állásinterjún vagy hogyan írj igazán ütős önéletrajzot.

Mennyi ideig tart?

A tréning egynapos: a foglalkozások reggel kilenctől délután ötig tartanak, és napközben több szünetet is tartunk. A hagyományos iskolai óráktól eltérően mi csoportokba rendeződve, játékosan és interaktívan járjuk végig a sikeres karrierhez vezető út lépéseit. Barátságos környezetben, jó hangulatban töltheted el a napodat, miközben rengeteg értékes tudással gazdagodhatsz.

Mennyibe kerül a képzés?

A tréning a Coca-Cola HBC Magyarország társadalmi felelősségvállalási programjának része és teljesen ingyenes minden résztvevőnek!

Mikor és hol lesz a képzés?

2018. április 7. Esztár, Ízek Háza
2018. április 21. Nyírbátor,  Károlyi u. 9.
2018. május 5.  Nyírbátor, Kossuth u. 36.

A program reggel 9 órától 17 óráig tart.


Mit vigyek magammal?

Ne hozz semmit, csak magadat! Minden szükséges kelléket, délben ebédet és üdítőt biztosítunk, és a tréning végén egy kis meglepetés csomaggal is kedveskedünk a résztvevőknek.
Amennyiben szeretnél a tréningen részt venni, kérlek jelentkezz az alábbi elérhetőségek egyikén: vagy a 06 30 396 5854 telefonszámon.

Várunk sok szeretettel!


Üdvözlettel: A Coca-Cola HBC és a CEIPES Hu csapata