page

TRain the trainer, azaz tréneri alapkompetencia fejlesztő tréning 

 

Tréneri alap-kompetencia fejlesztő műhelymunka célja az volt, hogy a résztvevők egy olyan átfogó módszertant és gyakorlati ismereteket sajátítsanak el a, amivel a program után önállóan is képessé válnak egy csoportos műhelymunka/tréning megszervezésére és megtartására egyaránt.
 
 A program időtartama: 6+ 2 nap (napi 8 óra), ami hétvégén került megrendezésre.

 

Április-május-júniusi hónapokban került megrendezésre a tréneri tréning, melyre 12 fő jelentkezett.A résztvevő fiatalok mind nagyon lelkesek és izgatottak voltak.elvárásaik szerint több ismeretet szerettek volna szerezni, barátokra lelni, szórakozva tanulni, illetve önbizalmukat fejleszteni.
5 beltéri és 3 kültéri tréning került megrendezésre. minden alkalommal elméleti és gyakorlati tudásanyaggal gazdagodtak a fiatalok. voltak egyéni és csoportos játékok, amelyek elég sokszor nem kis fejtörést okoztak, de pont ettől vált szórakoztatóvá és érdekessé maga a tréning. mindenki nagyon élvezte az újabbnál újabb kihívásokat, ugyanis sokszor a súrlódás határán is voltak a játékosok.
Volt itt minden: jókedv, vidámság, nevetés, kacagás, jó idő, rossz idő - ettől függetlenül beltéren is nagyon jól érezték magukat a résztvevők, újabbnál újabb játékok, kreativitásukat és agyat mozgató fejlesztő feladatok.Jó kis workshop témák kerültek megrendezésre, melyre szintén sokan eljöttek, nagyon ügyesen vették a kezdeti akadályokat a tréning résztvevők a tréning zárásaképp. oklevél átadásra év végén kerül sor egybekötve a karácsonyi alkalommal.
 
a résztvevők véleményei a tréningről: "..."