ELISMERÉSBEN RÉSZESÜLTÜNK! AMIT BEMUTATUNK ÖNNEK IS!

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal szervezetén belül működő Euroguidance Magyarország Központ 2016-ban első alkalommal hirdette meg a Euroguidance Pályatanácsadói Díjat, amelynek célja az volt, hogy a magyarországi pályatanácsadási jó gyakorlatokat összegyűjtse.

A pályázati felhívásra az ország egész területéről a legkülönbözőbb szervezetektől jelentkeztek, így szervezetünk, a debreceni Ifjúsági Karrier Központ is.

A Díj hivatalos átadóján, a legkiemelkedőbb pályázók mutatkoznak be és ismertetik pályaorientációs tevékenységeiket, így mi is, ahol Hajzer Angelika Karrier tanácsadó fogja bemutatni a szervezetünk által, fiatal pályakezdők részére nyújtott "Egyéni karrier tanácsadás " szolgáltatása során alkalmazott jó gyakorlatát.

A szeminárium ideje: 2016. október 18. kedd

A szeminárium helye: Benczúr Hotel (1068 Budapest, Benczúr u. 3.)

bpg

 

A rendezvényre a Magyarországon pályaorientációs vagy pályatanácsadói tevékenységet folytató szervezetek képviselőit és tanácsadóit várják.

Részletes program és jelentkezési lap: Program  Jelentkezési_lap

A rendezvényen való megjelenés ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött. Jelentkezni 2016. október 12-ig az e-mail címre visszaküldött kitöltött jelentkezési lappal lehet.

A rendezvény befogadóképessége 70 fő, a jelentkezéseket a beérkezésük időpontja szerint vesszük figyelembe. Jelentkezéskor a Euroguidance Pályatanácsadói Díjra pályázatot benyújtók elsőbbséget élveznek.

Üdvözlettel:

Ifjúsági Karrier Központ - CEIPES
www.karrierdebrecen.hu