kivagy

Amint képessé válsz Önmagad megismerésére, megvizsgálni a személyiséged fő területeit, megismerni motivációdat,  magabiztosabb, és boldogabb leszel, és mindez segít abban is, hogy pontosabban meghatározd milyen munka való neked, amiben sikeres lehetsz a jövőben.

Ha megtudod hogy mik az erősségeid, fejlesztendő területeid, mi a belső hajtóerőd,  utána képes leszel lépéseket tenni abba az irányba, hogy tovább erősítsd személyiséged erős oldalait, és felülkerekedj a gyengeségeiden,  és olyan pályára állj, ami neked való.

A teszt eredményeid ismeretében egyértelműbb lesz számodra, merre kell tovább haladnod karrier céljaid eléréséhez.!

Készen állsz?

Teszt megnevezése Leírása Letöltés és kitöltés
 MBTI Személyiségteszt

Ez a teszt három lépésben kívánja meghatározni az MBTI típusodat: első körben az alapvető irányultság (extravertált/introvertált), második körben a domináns funkció, harmadik körben a kiegészítő funkció meghatározása történik. (A harmadlagos és alárendelt funkciók pedig már ezekből következnek.)

A teszt megfelelő kitöltése által magasabb szintre juthatsz önmagad megismerésében. 

Személyiségteszt.pdf 
 Kolb-fél tanulási kérdőív A teszt egy 12 kérdésből álló teszt, a tanulási stílus meghatározására, melynek ismerete fontos lépése lehet önismereti munkádnak. Tudatosíthatod a tanulás, munkavégzés során az információk szerzésének és feldolgozásának magadra jellemző módját. A tudatosítás segít az esetleges kiegyensúlyozásban, vagy mások tanulási stílusának megértésében, elfogadásában. Az elfogadás, a megértés, a konfliktusok megértése és feldolgozása pozitív hozadéka saját tanulási stílusunk megértésének.  Kolb_féle_tanulási_kérdőív.pdf 
 Holland-féle foglalkoztatási kérdőív Ezzel a kérdõívvel azt tudjuk felderíteni, hogy milyen foglalkozások állnak közel az érdeklõdésedhez. Holland-féle_foglalkoztatási_kérdőív.pdf 
 Munkamotívum teszt Ez a kérdőív azt vizsgálja, hogy munkavégzésedben, milyen motívumok a leginspirálóbbak, mely pszichológiai szükségletek motiválnak a leginkább egy-egy munkakör betöltéséhez.  Munkamotívum_teszt.pdf 
SUPER- féle kérdőív A Super Munka-Érték Kérdőívre adott válaszaid alapján kirajzolódik a munkához kapcsolódó értékorientációd. Super-féle_kérdőív.pdf
Csoportszerepek teszt

A kérdõív segítségével megtudhatod, hogy a leendő munkahelyeden, mint csoportban melyik 'szerepet' veszed fel, amennyiben egy csoport tagjaként közös feladatmegoldásban veszel majd részt.

Ez az információ nagyon jól hasznosítható abban az esetben, ha interjúra mész, és egy csapatukba keresnek egy onnan hiányzó típust, vagy ha egy új csoport összeállításáról van szó, s szeretnénk a megfelelõ embert megtalálni. Ez alapján könnyen azonosítani tudod, hogy te vagy- e az, akit keresnek.

Csoportszerepek_teszt.pdf

Amennyiben szeretnéd megtudni a tesztjeid eredményét, így megismerni jobban Önmagad, a bővebb értékelésért (ami minden tesztet beleértve 10 oldal) kérlek gyere be személyesen irodánkba, ügyfélszolgálati időben.

A tesztek eredményeit szükség esetén papír alapon, és  on-line is magkapod, továbbá személyesen is visszajelzést adunk.

A szolgáltatásunk díja: Br. 5 000 Ft, amit támogatásodként a szervezetünk fenntartásához használunk fel!

 Várunk sok szeretettel!

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés