ÁTNETILEG SZOLGÁLTATÁSUNK NEM ELÉRHETŐ!

 

 

 Hogy laza és könnyed élmény legyen számodra a munkakeresés!

 
Miért próbáld ki?
  • Ha pályakezdő vagy, abban segítünk neked, hogy könnyedén eligazodj a munka világában, hogy felismerd a legjobb oldalaidat, amire érdemes építened a hivatásod. Megnézzük melyek a fejlesztendő területeid, és melyek azok, amiken ideje változtatni, mert gátolnak téged a kiteljesedésben. Segítünk hogy megtaláld a neked való állást.
  • Ha már karrierépítő vagy, és túl az első munkahelyen, támogatunk abban, hogy tudatosan, az eddiginél még sikeresebben haladj a pályádon tovább.
  • Ha pályát szeretnél módosítani – mielőtt lépsz, gondoljuk át együtt! Visszajelzést adunk az erősségeidről, segítünk eligazodni a kritikus kérdésekben, és kérdésekkel támogatunk, hogy megválaszolhasd magadnak őket. Ha önmagadnak találod meg a válaszokat, nő az önbizalmad, biztosabb leszel a döntésedben, és nem rágódsz hosszasan a miérteken, felőrölve magad a hezitálásban. Tervezzük meg közösen a szükséges lépéseket a pályamódosítás előtt, hogy ne stressz, hanem kihívás legyen ez az út számodra!

Az érzéseink elengedhetetlen útjelzőink, iránymutatóink, de konfliktus, stressz, vagy lelki labilitás, kimerülés esetén érzelmileg túlfűtöttek leszünk, és nem jutunk megoldásra. Szolgáltatásunk során segítünk neked emocionálisan annyira eltávolodni a fennálló problémától, hogy érzelmeid újra támogatóiddá válhassanak, és a realitás mentén újra harmonikusan működtessék döntéseidet.

 
Mit nyújtunk Neked?
  • Professzionális tanácsadóink/coach kollégáink ellátnak az álláskereséshez szükséges megfelelő ismeretekkel, majd tapasztalati tanulás útján segítenek a gyakorlatba is átültetni új képességeidet,
  • Nő az önbizalmad, önértékelésed, és bátran, könnyedén megpályázol olyan munkaköröket is, amelyekről addig esetleg csak álmodtál, de nem volt bátorságod hozzá,
  • Hatékonyabban elhelyezkedsz. A munkaerő-piacra történő bejutásod felgyorsul, megelőzve ezzel a hosszú távú munkanélküliséged,
  • Megtalálhatod a hivatásod. Segítünk testhezálló munkát találni, reálisan pozícionálni magad a munkaerő-piacon,
  • Segítséget nyújtunk önéletrajzírásban, motivációs levélírásban, személyes portfóliód elkészítésében,
  • Állásinterjú szimuláción is kipróbálhatod magad a nagy megmérettetés előtt.
coach
Hogyan zajlik a tanácsadás/coaching?

Az egyéni karrier tanácsadás/coaching  6 lépésből áll, az ülések alkalmanként 90 percesek. Háromhetente érdemes a találkoznunk, tehát heti 1 alkalom, és minimum 6 találkozó szükséges a sikeres folyamathoz, hogy valódi eredményeket érjünk el, de termésuetesen figyelembe vesszük a Te igényedet is.

Lépések  Miről szól?
Mennyi idő? Mit adunk?
JELENTKEZÉS, IGÉNYEK FELTÁRÁSA 

Részletesen tájékoztatunk a szolgáltatásunk lépéseiről, tartalmáról, a részvétel feltételeiről, a szolgáltatás díjáról.

Továbbá a tanácsadó/coach egy személyes elbeszélgetés keretében felméri az álláskeresésed gátló körülményeit, megbeszéljük eddigi álláskeresési tapasztalataidat, élményeidet, pontosítjuk az elvárásaidat, igényeidet. Amennyiben a szolgáltatásunk elnyeri a tetszésed, megbeszéljük a következő lépéseket, és szolgáltatási szerződést kötünk. A jelentkezési lap, a szerződés aláírása és a szolgáltatási díj befizetése után elkezdjük a tanácsadást/coachingot.

30 perc Jelentkezési lap, Szolgáltatási szerződés 
1. TELJES KÖRŰ KOMPETENCIA FELMÉRÉS

A tanácsadás/coaching során feltérképezzük a készségeid, képességeid, meghatározzuk közösen az erősségeid/fejlesztendő területeid. Mindez külnböző tesztek, képanalízis, értékkártyák, önfeltáró kérdéstechnikák (coaching) segítségével. A tanácsadás  végén a felmérés eredményéről egy több oldalas visszajelzést adunk, amit haza is vihetsz.

90 perc

Teszteredmény

Egyéni értékelő lap

2. CÉLKITŰZÉS,  EGYÉNI CSELEKVÉSI TERV KÉSZÍTÉSE 

Strukturált kérdések mentén, interaktív közös munkával meghatározzuk a karrier céljaid, igényeid, segítünk munkamotivációd konkrét és pontos megfogalmazásában (Munkamotívum teszt és  SUPER - féle kérdőív kitültése lehetősége mellett) ,   valamint közösen kidolgozzuk álláskeresési stratégiádat, megfogalmazzuk karrier tervezés lépéseit, valamint közösen kidolgozzuk egyéni cselekvési terved.

90 perc

Teszeredmények

Egyéni cselekvési terv

3. ÖNMENEDZSMENT – ÖNELADÁS

Interaktív közös munka során felkészítünk önállóan Önmagad eladni, érdekeidet érvényesíteni, pozícionálni magad a munkaerő-piacon. Felkészítünk a tudatos Én-Képed hatékony kifejezésére, megjelenésben és kommunikációban, továbbá  hatékony tárgyalástechnikák alkalmazására.

90 perc

Egyéni cselekvési terv

Kommunikációs munkafüzet

4. SZEMÉLYES PORTFÓLIÓ KÉSZÍTÉS

Közösen elkészítjük a Munkáltatói (HR) szempontból kifogástalan formális  önéletrajzod valamint a motivációs leveled, továbbá ajánlásokat adunk kreatív önéletrajzod elkészítéséhez,  személyes imázsod, portfóliód off-line és on-line módon történő elkészítéséhez.

90 perc

Online és offline önéletrajz

weboldal, blog stb.  sablonok 

5. SMART ÁLLÁSKERESÉSI TECHNIKÁK

Közösen feltérképezzük az állás-információs csatornákat, illetve irányított feladatokon keresztül létrehozzuk a saját, egyéni, direkt és indirekt információs csatornáid. Célunk hogy tervezetten, hatékony eszközökkel, több csatornán, önállóan eredményesen állást tudj keresni a tanácsadás végeztével.

90 perc

Munkáltatói és  Fejvadász adatbázis,

„Értékesítési"lista 

6. ÁLLÁSINTERJÚRA VALÓ FELKÉSZÍTÉS

A tanácsadáson egy élő telefon és személyes interjú szimulációt végzünk, felkészítve a várható kérdésekre, meta- és asszertív kommunikáció használatára, érvelés és kérdezéstechnikák alkalmazására. Célunk hogy felkészítsünk meggyőzően, hitelesen kommunikálni, munkavállalói értékeid-érdekeid közvetíteni a Munkáltató felé.

90 perc

Interjúkérdések

 ÉRTÉKELŐ MEGBESZÉLÉS Közösen, kétoldalúan értékeljük a tanácsadás eredményességét, szükség esetén további hazai és nemzetközi műhelymunkáinkon vehetsz személyes kompetenciáid fejlesztéséhez. 60 perc Elégedettségi értékelő lap
 
Ügyfeleinket mind a 6 alkalmas tanácsadáson való részvétel után, egy ÖNÉLETRAJZKÉSZÍTÉSI PRAKTIKUM című E-BOOK-kal ajándékozzuk meg!
 
 
 12212573 963788497024314 145667767 n
Ki támogat ebben?

A munkaerő-piaci legfrissebb trendeket, lehetőségeid feltérképezését, és a szakmai hátteret, fiatalos, barátságos, jól felkészült csapatunk biztosítja. Munkatársaink több éves szakmai és személyes tréneri, tanácsadói, pályaorientációs,  pszichológiai ismeretekkel és tapasztalatokkal valamint aktuális munkaerő-piaci információkkal rendelkező szakemberek.

Válassz tanácsadó/ coach kollégáink közül:

angj

Hajzer Angelika - tanácsadó

 

Munkám sokoldalú, ugyanis 15 éve több területen is tevékenykedem a humánerőforrás- fejlesztés, a foglalkoztatásés a munkaerő-piac területén, mint: civil szervezet vezetője, HR tanácsadó, pályázati értékelő, projektmenedzser, karrier tanácsadó, coach, tréner és mentor.

Felsőfokú Terület és település-fejlesztő szakmérnöki végzettségem mellett Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő, pályaorientációs konzlens, tréneri és coach képesítéssel is rendelkezem.

Angolul és olaszul középszinten kommunikálok.

 

 

„Hitvallásom, ami a tevékenységeimet is átszövi: az a teljes elfogadás, a sokszínűség, az együttműködés, és az élethosszig tartó tanulás.

Mozgatórugóm az állandó fejlődés, megújulás és a tenni akarás. Energiámat gyermeki kíváncsiságomból és naivitásomból merítem, amit megőriztem legbelül.

Hivatásom és életcélom egyben a hobbim is: Önmagam , az Emberek és a Közösség fejlesztése." 

csabi
Kanyó Csaba - coach

 

Végzettségem szerint gépészmérnök, műszaki tanár vagyok, ezeket egészítettem ki a coach és lean szakmérnöki képesítéssel.


20 évet dolgoztam közoktatásban és multinacionális környezetben.

 

A legsikeresebb időszakokban mindig jelen voltak a kölcsönönös tiszteleten alapuló emberi kapcsolatok. Ennek megteremtéséhez nyújt támogatást a jól alkalmazott lean és coaching szemlélet.


Mindkét szemlélet alapja magunk és embertársaink tisztelete.
Erről az alapról indulva a konfliktusok átváltoznak közösen megoldandó kihívásokra.


Ha van ilyen kihívásod, számíthatsz rám! 

timi
 H. Lőrincz Tímea - tanácsadó

 

13 éve vagyok a munkaerőpiacon, különböző területeken, 4 éve a civil szférában tevékenykedem, mint szociális asszisztens, programszervező, csoportvezető asszisztens és karrier tanácsadó. Felsőfokú diplomámat szociális munka szakmából, emellett tréneri és pályaorientációs szakképesítést is szereztem az évek során.

Jelenleg rendezvények szervezésében, tréningek megszervezésében és karrier tanácsadóként dolgozom.

 

 

Munkáimban pontos, precíz vagyok, embertársaimmal szeretek foglalkozni kisdiák korom óta, ami megmutatkozik abban is, hogy önkéntesként tevékenykedtem családok átmeneti otthonában, árvaházban, adomány gyűjtés-osztásban, emellett csoportok vezetésében, tréningeken vettem részt. 

 

Egyik kedvenc idézetem:
„A fény harcosai vagyunk. A bennünk lakozó szeretet és akarat erejével meg tudjuk változtatni a sorsunkat és sok más ember sorsát" Paulo Coelho

 Töviskes Imre 13
Töviskes Imre - coach

A profit és non-profit szektor határterületein valósítok meg ötleteket. Nemzetközi és helyi programokban a fiatalok karriertervezésének, foglalkoztatási lehetőségeinek, vállalkozóvá és stratupperré válásának lehetőségeivel foglalkozok. Trénerként a kooperatív technikák, a csapatépítési lehetőségek és a projektmenedzsment összekapcsolásában szerztem tapasztalatokat ipari termelési és IT területen.

 

 

Szeretnél részt venni? Jelentkezz most!

1. JELENTKEZÉS: Regisztrálj az elektronikus adatbázisunkba - ITT - majd töltsd ki a Jelentkezési Lap dokumentumot, és a magyar nyelvű szakmai önéletrajzod  küld el szkennelve a e-mail címre.

2. VISSZAIGAZOLÁS: A jelentkezésed után a megadott telefononszámodon vagy e-mailben felvesszük veled a kapcsolatot és visszaigazolást küldünk. Részletesen tájékoztatunk a szolgáltatásunk lépéseiről, tartalmáról, a részvétel feltételeiről, a szolgáltatás díjáról.

Továbbá a tanácsadó/coach egy személyes elbeszélgetés keretében felméri az álláskeresésed gátló körülményeit, megbeszéljük eddigi álláskeresési tapasztalataidat, élményeidet, pontosítjuk az elvárásaidat, igényeidet. Amennyiben a szolgáltatásunk elnyeri a tetszésed, megbeszéljük a következő lépéseket, és szolgáltatási szerződést kötünk. A jelentkezési lap, a szerződés aláírása és a szolgáltatási díj befizetése után elkezdjük a tanácsadást/coachingot.

Ezek után szükséges befizetned a részvételi díjat, a Fizetési_feltételek.pdf -ben leírtak szerint. Ezzel garantálod a tanácsadáson/coaching való részvételed.

3. RÉSZVÉTELI DÍJ BEFIZETÉSE: A tanácsadás/coaching díja Br. 5.000 Ft / alkalom,  ami napi 90 percet foglal magában.

A díj tartalmazza a tanácsadáson felhasznált eszközök, munkalapok, és a felszolgált frissítőket (tea/kávé/ásványvíz.).  A befizetett összeget a szervezetünk a tanácsadás szervezési és megvalósítási költségeinek fedezésére használ fel.

Csökkentett, 5000 Ft részvételi díj fizetését kérelmezhetik azok az önkéntesek és gyakornokok, akik legalább 40 óra önkéntes/gyakornoki munkát végeztek a szervezetnél.

4. RÉSZVÉTEL MEGERŐSÍTÉSE: A kitöltött, aláírt Jelentkezési lapot és a befizetésről szóló igazolást szkennelve, vagy a netbankból letölthető pdf-file-t küldd el e-mail címre. Mi csakis abban az esetben fogadjuk el a jelentkezésedet, ha a befizetést igazoló e-mail megérkezett hozzánk.

5. MEGÁLLAPODÁS: A Jelentkezési Lap és a részvételi díj beérkezése után a megadott telefononszámon vagy e-mailben felvesszük veled a kapcsolatot és visszaigazolást küldünk a tanácsadás/coaching részleteiről. A szolgáltatás megkezdése előtt pedig Szolgáltatási szerződést kötünk.

HA SZERETNÉD MEGTALÁLNI HIVATÁSOD ÉS GYORSAN ELHELYEZKEDNI, ÉS EHHEZ TÁMOGATÁSRA VAN SZÜKSÉGED, AKKOR JELENTKEZZ MOST!
Várunk sok szeretettel!

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés