Még nem regisztráltál?

 

Fiatalok (18-30 éves) részére munkavállalói/gyakornoki adatbázis létrehozásán dolgozunk, mellyel szeretnénk segíteni a fiatal álláskeresők/gyakornokok és a Munkáltatók könnyebb egymásra találását.


Töltsd ki az on-line regisztrációs lapot és töltsd fel az önéletrajzod. A regisztráció adatbázisunkba ingyenes!
Amennyiben regisztrálsz a CEIPES Hungary Egyesület adatbázisába, mi kizárólag abból a célból fogjuk tárolni az adataid és használni, hogy segítsünk elhelyezkedni a munkaerőpiacon, illetve alkalomszerűen értesítést kapj az aktuálisan felmerülő képzési - és állás lehetőségekről.Regisztráció

 


A REGISZTRÁCIÓ gombra kattintással nyilatkozom, hogy adataim a valóságnak megfelelnek, és hozzájárulásomat adom ahhoz hogy a CEIPES Hungary Egyesület, mint adatkezelő az adatlapon megadott adataimat és az önéletrajzomat az általa fenntartott adatbázisban a 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról törvény szerint kezelje tárolja és a regisztráció során megadott preferenciáimnak megfelelő ajánlatok hozzám történő eljuttatásra használja.


 Adataidat bizalmasan kezeljük, azokat csakis a te hozzájárulásoddal továbbítjuk ügyfeleink felé. A regisztráció önkéntes és bármikor visszavonható. Adataidat jelszavad és belépési azonosítód használatával bármikor megtekintheted és megváltoztathatod, ha változik önéletrajzod, bármikor frissítheted azt adatbázisunkban. Az adataid kezeléséhez való hozzájáruló nyilatkozatot bármikor visszavonhatod, ha jelzed felénk, hogy kijelentkezel adatbázisunkból. Ebben az esetben töröljük önéletrajzodat és minden a korábbi pályázataiddal kapcsolatos anyagot adatbázisunkból. Az adatvédelmi törvény rendelkezései alapján a hibásan rögzített vagy időközben módosult adataid helyesbítését kérheted, felvilágosítást kérhetsz adatkezelésünkkel kapcsolatban, illetve kérheted adataid törlését. Az adatkezeléssel kapcsolatos jogorvoslati lehetőségekről az adatvédelmi törvény rendelkezik. Adataidat jelszavad és belépési azonosítód használatával bármikor megtekintheted és megváltoztathatod, ha változik önéletrajzod, bármikor frissítheted azt adatbázisunkban. Az adataid kezeléséhez való hozzájáruló nyilatkozatot bármikor visszavonhatod, ha jelzed felénk, hogy kijelentkezel adatbázisunkból. Ebben az esetben töröljük önéletrajzodat és minden a korábbi pályázataiddal kapcsolatos anyagot adatbázisunkból.

 

A REGISZTRÁCIÓ ELŐNYEI

  • Naprakész információt kapsz az aktuális állás és gyakornoki és munkaerő-piaci  lehetőségekről
  • Elsőként értesülhetsz az aktuális külföldi képzési, gyakornoki és önkéntes munka lehetőségekről
  • 1 évig aktív regisztráltak között 14 fő részére egy ingyenes Karriermendzsment képzést
  • egy fő részére egy külföldi tréningen (7-10 napos) való részvételi lehetőséget sorsolunk ki

 

 

A CEIPES Hungary Egyesülethez több módon is jelentkezhetsz

 

Személyesen

A debreceni irodánkban, jelentkezési lap kitöltésével. ügyfélszolgálati időben, minden kedd és csütörtök 13.00-17.00 óráig.

 

E-mail

Küldd el a kitöltött és aláírt jelentkezési lapod az címre, kollégáink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot.

 

Letölthető jelentkezési lapok

Munkaerő-piaci szolgáltatáshoz: BA-07_5_jelentkezési_lap.doc

Felnőttképzéshez/tréningre: BA-01_5_Jelentkezési_lap.doc