Miért jó ez neked?

Mert a foglalkozásink alatt kiderítheted, hogy számodra mi jelenti a kiteljesedést, mind a karrieredben és mind a magánéletedben. Fejlesztheted az önismeretedet, önbizalmadat, motivációidat, a kommunikációs készségedet hogy általa tudatosabb és boldogabb és ezáltal sikeres munkaválalló lehess.

DSCF0419
  
Miről szól?

A foglalkozások komplex módszere az önismeret, a személyiségfejlesztés, hivatásgondozás és a játékos csoportdinamika. Trénerünk segít megélni, átélni és felszínre hozni a benned rejlő potenciálokat, képességeket. Egységbe hozza a vágyaidat, céljaidat, adottságaidat, és lehetőségeidet. Közben tapasztalati tanulás útján megtalálhatod a valódi hivatásod, életcélod.

 Miből választhatsz?

 

treningek

 

 

 

ÖNISMERET ÉS ÖNÉRTÉKELÉS

ÖNÉRVÉNYESÍTÉS - ÖNMENEDZSMENT

MEGÚJÚLÁS ÉRTÉKEID MENTÉN

BELSŐ HAJTÓERŐ  A SIKERHEZ

KARRIER MENEDZSMENT

HATÉKONY ÖNMARKETING

ÖNÉLETRAJZKÉSZÍTÉS FELSŐFOKON

INTERJÚTECHNIKÁK - INTERJÚSZIMULÁCIÓ

FRISSÍTŐ LEHETŐSÉGEK TUDATOS EMBEREKNEK

SÉTÁLÓ MEDITÁCIÓ

Hogyan dolgozunk?

Csoportos fejlesztő foglalkozásainkat a fiatalok -körében előzetesen felmért- egyéni igényei, felmerülő problémái, élethelyzetei alapján dolgoztuk ki.

A foglalkozásaink célja, hogy a résztvevőknek az élményszintű tanulási folyamatokat felhasználva a felismerés és megértés után az előzetesen felmért, a már meglévő készségeit, kompetenciáit fejlesszük.

A foglalkozásaink módszertani kialakításánál arra törekedtünk, hogy a résztvevőknek az egyes elméleti részeket követően lehetőségük nyíljon az adott technika vagy készség begyakorlására, hogy az minél egyszerűbben átemelhető legyen a mindennapok gyakorlatába.

Foglalkozásainkon a leggyakrabb alkalmazott módszertani elemek: Strukturált csoportmunka, Szerepjáték, Egyéni prezentációs gyakorlat, Tréneri elméleti összefoglaló, Helyzetgyakorlat, Önismereti/ motivációs/ kompetencia kérdőív, Esettanulmány, Egyéni akcióterv, Film elemzés, Word Café, Open Space, Action Learning, Csoportos coaching, Meditációs gyakorlat, Out-door külső gyakorlatok.

Kik a trénereink?

A szakmai hátteret, lelki védőhálót, biztonságos közeget, fiatalos, barátságos, jól felkészült tréner csapatunk biztosítja. Munkatársaink oktatói, tréneri, szupervizori, pszichológiai ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkeznek.

 

sisakos
 
Varga Jácint

Eddigi tevékenységeim során folyamatosan fejlesztéssel foglalkoztam, beleértendő ebbe a humán fejlesztés, melyet 2008 óta folytatok, vállalkozásfejlesztés valamint a kutatás-fejlesztés melyeket időszakosan végeztem. Az előbbi területen készség és képesség fejlesztés volt a fő tevékenységem, míg az utóbbi kettőnél a fejlesztések stratégiai és finanszírozási kérdéseinek megoldása.
Egyetemi éveim alatt szociálpolitikát hallgattam foglalkoztatás-politika specializációval, mely humán területen kívül erősen átitatódott a projekt menedzsment világához kapcsolódó tanulmányokkal. Korábbi végzettségeimet tekintve közgazdász valamint reklám-marketing területeken szereztem képesítéseket.

Azt gondolom, fontos a folyamatos fejlődés és fejlesztés. Ezt nem csak a végzett munkám tekintetében tartom szem előtt, de igyekszem tudásomat is ennek megfelelően naprakészen tartani, illetve személyiségemet folyamatosan fejleszteni.
Szeretem az összetett problémák által kínált kihívásokat, szeretem, ha munkám során nem csak a rutinszerű feladatokkal találkozom, ez adja számomra az igazi inspirációt és motivációt. 
 13076726 1021406127907210 4515528747004647932 n
Hajzer Angelika

Munkám sokoldalú, ugyanis 15 éve több területen is tevékenykedem a humánerőforrás- fejlesztés, a foglalkoztatásés a munkaerő-piac területén, mint: civil szervezet vezetője, HR tanácsadó, pályázati értékelő, projektmenedzser, karrier tanácsadó, coach, tréner és mentor.

Felsőfokú Terület és település-fejlesztő szakmérnöki végzettségem mellett Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő, pályaorientációs konzlens, tréneri és coach képesítéssel is rendelkezem.

 
„Hitvallásom, ami a tevékenységeimet is átszövi: az a teljes elfogadás, a sokszínűség, az együttműködés, és az élethosszig tartó tanulás.

Mozgatórugóm az állandó fejlődés, megújulás és a tenni akarás. Energiámat gyermeki kíváncsiságomból és naivitásomból merítem, amit megőriztem legbelül.

Hivatásom és életcélom egyben a hobbim is: Önmagam , az Emberek és a Közösség fejlesztése."

 
 10660240 1598218290424432 8511876489073799366 n
Kanyó Csaba

Végzettségem szerint gépészmérnök, műszaki tanár vagyok, ezeket egészítettem ki a coach és lean szakmérnöki képesítéssel.

20 évet dolgoztam közoktatásban és multinacionális környezetben.

A legsikeresebb időszakokban mindig jelen voltak a kölcsönönös tiszteleten alapuló emberi kapcsolatok. Ennek megteremtéséhez nyújt támogatást a jól alkalmazott lean és coaching szemlélet.

Mindkét szemlélet alapja magunk és embertársaink tisztelete.
Erről az alapról indulva a konfliktusok átváltoznak közösen megoldandó kihívásokra.

Ha van ilyen kihívásod, számíthatsz rám!

 
Töviskes Imre 13
Töviskes Imre

A profit és non-profit szektor határterületein valósítok meg ötleteket. Nemzetközi és helyi programokban a fiatalok karriertervezésének, foglalkoztatási lehetőségeinek, vállalkozóvá és stratupperré válásának lehetőségeivel foglalkozok. Trénerként a kooperatív technikák, a csapatépítési lehetőségek és a projektmenedzsment összekapcsolásában szerztem tapasztalatokat ipari termelési és IT területen.

A SALTO Training and Cooperation Resource Centre Európában kiemelt 10 projekt között tartja számon Társadalmi Felelősségvállalás programom.

 

 

Hol és mikor vannak a foglalkozások?

Foglalkozásainkat a csoport igényeinek megfelelő településen és előre egyeztetet helyszínen tartjuk. Out-door szabadtéri foglalkozásainkat  külső helyszínen, a Vekeri-tónál  és a Zempléni Hegységben, Boldogkőváralján rendezzük meg.

A foglalkozások indulásának időpontjait a „Programok" menüpont alatt találod.

A foglakozásokon való részvétel mindig előzetes regisztrációhoz kötött, jelentkezési Lap kitöltése és visszaküldése által.

Résztvevői létszám: Min. 6 fő - max. 14 fő.

 
Szeretnél részt venni?  Jelentkezz most!

1. VÁLASZD KI  azt a  foglalkozást , amin szeretnél részt venni.
Itt tájékozódhatsz aktuális lehetőségekről: Programok

2. JELENTKEZÉS: Regisztrálj az elektronikus adatbázisunkba - ITT - majd töltsd ki a Műhelymunka_jelentkezési-lap.pdf  dokumentumot és küld el szkennelve a promócióban megadott határidőig a e-mail címre. 

Az adott foglalkozás csak akkor indul el, ha a minimális létszám (6 fő) összegyűlt, ha nem akkor új időpontban valósul meg, amiről értesítünk.

3. VISSZAIGAZOLÁS: Amennyiben a foglalkozás minimális létszáma összegyűlt, a megadott telefononszámodon vagy e-mailben felvesszük veled a kapcsolatot és visszaigazolást küldünk a foglalkozás részleteiről. A visszaigazolásunk után szükséges befizetned a részvételi díjat, a Fizetési_feltételek.pdf-ben leírtak szerint. Ezzel garantálod az adott foglalkozáson való részvételed.

4. RÉSZVÉTELI DÍJ: A foglalkozások napidíja Br. 5.000 Ft, ami napi 6 órát foglal magában. A díj tartalmazza a foglalkozáson felhasznált eszközök, munkalapok, és szünetekben felszolgált frissítők (tea, kávé, házi keksz, gyümölcs és ásványvíz.) A befizetett összeget a szervezetünk a foglalkozás szervezési és megvalósítási költségeinek fedezésére használ fel.

Csökkentett, 3000 Ft részvételi díj fizetését kérelmezhetik azok az önkéntesek és gyakornokok, akik legalább 40 óra önkéntes/gyakornoki munkát végeztek a szervezetnél.

5. RÉSZVÉTEL MEGERŐSÍTÉSE: A kitöltött, aláírt Jelentkezési lapot és a befizetésről szóló igazolást szkennelve, vagy a netbankból letölthető pdf-file-t küldd el e-mail címre. Mi csakis abban az esetben fogadjuk el a jelentkezésedet, ha a befizetést igazoló e-mail megérkezett hozzánk.

6. MEGÁLLAPODÁS: A Jelentkezési Lap és a részvételi díj beérkezése után a megadott telefononszámon vagy e-mailben felvesszük veled a kapcsolatot és  visszaigazolást küldünk a foglalkozás részleteiről.  A foglalkozás megkezdése előtt pedig Szolgáltatási szerződést kötünk. 

 

HA SZERETNÉL FEJLŐDNI, ÉS EHHEZ TÁMOGATÁSRA VAN SZÜKSÉGED EGY FIATALOS KÖRNYEZETBEN,

AKKOR JELENTKEZZ MOST FOGLALKOZÁSAINKRA!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés