Ezen az oldalon összegyűjtöttük rövid és hosszútávú KÜLFÖLDI képzési, továbbképzési, tréning, nyári gyakorlat, önkéntes munka lehetőségeket, annak érdekében, hogy az információk birtokában gyorsabban és hatékonyabban dönteni, egy fejlesztési folyamtba bekapcsolódni, amely Munkáltatók körében bizonyítottan  hozzájárul a munkavállalói kompetenciák fejlesztéséhez, ezáltal pedig a gyors és hatékony elhelyezkedésedhez.

explore

 

1. Az Erasmus+ program az Európai Unió 2014-2020 között futó oktatási, képzési, ifjúsági és sport programja. Minden az ERASMUS Plus-ról

ERASMUS PLUS PROGRAMOK
INFORMÁCIÓK
BŐVEBB LEÍRÁS
LEHETŐSÉGEK
IFJÚSÁGI CSERE Magyarországi fiatalok (13-30 éves, végzettség nem feltétel, csak a motiváció, és alap angol nyelvismeret)) itthon és külföldön megszervezett programokon lehetőséget teremt más nemzetek fiataljaival való  találkozásra és az egymástól való tanulásra (5-21 napig).

Bővebb információ

IKK friss ajánlatai

EURODESK friss lehetőségei 

HAHA Egyesület

ÚTON Egyesület

KÖZ-PONT Egyesület

RÖVID TRÉNING PROGRAMOK

Az Erasmus+ program keretében nemzetközi képzéseken, szemináriumokon az ifjúsági szakemberek mellett (18 éven felüli, a témában elkötelezett, motivált, legalább középfokú nyelvismerettel rendelkező)  fiatalok is részt vehetnek.

A tanulmányi célú mobilitás fejleszti a résztvevők készségeit, személyiségüket és növeli esélyeiket a munkaerőpiacon. A projektek a nemzetközi mobilitást segítik elő.
Célja a nemformális tanuláson keresztül a fiatalok kompetencia- és készségfejlesztése; a fiatalok demokratikus részvétele; az ifjúsági munka minőségfejlesztése, valamint a hátrányos helyzetű fiatalok elérése.

 

Aktuális képzési lehetőségek

ÖNKÉNTES SZOLGÁLAT (EVS)

Az Európai Önkéntes Szolgálat (EVS - European Voluntary Service) az Erasmus+ program keretén belül 17 és 30 év közötti fiataloknak (végzettség nem számít, csak a motiváció!!!!)  nyújt lehetőséget arra, hogy hosszabb-rövidebb ideig külföldön önkéntes munkát végezzenek. Hátrányos helyzetű fiatalok 16 éves kortól részt vehetnek az EVS-ben (minimum 2 hetes projektben).

Önkéntes leszek!

EVS hazai küldő és külföldi fogadó szervezetek adatbázisa

Szabad fogadó helyek adatbázisa

Aktuális lehetőségek

ERASMUS TANULMÁNYI HALLGATÓI MOBILITÁS Az ERASMUS Hallgatói Mobilitási programokon  főiskolai vagy egyetemi alapképzésben részt vevő nappali és levelező, valamint felsőfokú szakképzésben részt vevő hallgatók vehetnek részt.

A külföldi tanulmány célja, lehetővé tenni a hallgató számára, hogy oktatási, nyelvi és kulturális tapasztalatokat szerezzen egy másik európai országban.

 
Tájékoztató

DE Mobilitási lehetőségek, pályázatok

Választható országok

iAgora

 

 

 

 

 

 

               EGYÉB KÉPZÉSI LEHETŐSÉGEK ORSZÁGONKÉNT
AUSZTRIA Tájékoztató
BELGIUM Tájékoztató
BULGÁRIA Tájékoztató 
CIPRUS Tájékoztató
CSEHORSZÁG Tájékoztató
DÁNIA Tájékoztató 
EGYESÜLT KIRÁLYSÁG Tájékoztató 
ÉSZTORSZÁG Tájékoztató 
FINNORSZÁG  Tájékoztató
FRANCIAORSZÁG  Tájékoztató 
GÖRÖGORSZÁG  Tájékoztató 
 HOLLAND Tájékoztató 
 HORVÁTORSZÁG Tájékoztató 
 ÍRORSZÁG Tájékoztató 
 LENGYELORSZÁG Tájékoztató
LETTORSZÁG  Tájékoztató 
LITVÁNIA Tájékoztató
LUXEMBURG Tájékoztató
MÁLTA Tájékoztató 
NÉMETORSZÁG Tájékoztató 
NORVÉGIA Tájékoztató
OLASZORSZÁG Tájékoztató 
PORTUGÁLIA Tájékoztató 
ROMÁNIA Tájékoztató 
SPANYOLORSZÁG Tájékoztató 
SVÁJC Tájékoztató 
SVÉDORSZÁG Tájékoztató 
SZLOVÉNIA Tájékoztató
TÖRÖKORSZÁG Tájékoztató